Contact: 06- 16 79 34 39

Website usage terms and conditions

Welkom op de website van Hannah van Seters.

website inhoud:

Hannah van Seters
Frans Halslaan 135
2343 EC Oegstgeest

Website ontwerp:

CA-Creative-Work
Amersfoort
The Netherlands

Disclaimer

De site is ontworpen voor schermgrootte 1024x768 en in ieder geval te bekijken met de browsers Mozilla firefox (versie 1.5 of hoger) , Microsoft Internet Explorer (versie 6.0 of hoger), Safari (versie 5.0 of hoger), Opera (versie 10.6) en Google Chrome.

Voor de bouw van deze website is dankbaar gebruik gemaakt van open source scripts en software. Het contact formulier is afkomstig van HTML Form Guide.

Wij bieden geen enkele garantie of waarborg ten aanzien van de juistheid, de tijdigheid, de prestaties, de volledigheid of de geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website. De gebruiker erkent dat dergelijke informatie en materiaal onnauwkeurigheden of fouten kan bevatten.

Deze website bevat ook links naar andere websites. Deze links worden uitsluitend voor uw gemak geplaatst om nadere informatie te verstrekken. Het betekent niet dat wij eigenaar zijn van de gelinkte website(s). Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).

Privacy Policy

Alle persoonlijke informatie die u via deze site verstrekt wordt uitsluitend gebruikt voor de beantwoording van uw verzoek. Ik zal gegevens niet verkopen, uitlenen of op andere wijze uw persoonlijke gegevens doorgeven aan derden.

Copyright

De inhoud op deze website met inbegrip van ontwerp, informatie, teksten, afbeeldingen, foto's en de code is Copyright © 2011 Hanah van Seters.